Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Δημήτρης Κολοκύθας Πρόεδρος ΝΟΔΕ: “Συζητήσεις καφενείου, παραπολιτικά, πηγαδάκια, δήθεν φήμες ή πληροφορίες δεν μας απασχολούν”

Απάντηση στα δημοσιεύματα που έκαναν αναφορά στην συνάντηση του Προέδρου της ΝΟΔΕ Ευρυτανίας με την Ντόρα Μπακογιάννη και στα όσα ειπώθηκαν μετά από αυτή, δίνει με το παρακάτω Δελτίο Τύπου ο Δημήτρης Κολοκύθας. Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ, τονίζει ότι “συζητήσεις καφενείου, παραπολιτικά, πηγαδάκια, δήθεν φήμες ή πληροφορίες δεν τον απασχολούν”,
ενώ σχολιάζοντας την πρόταση του Κώστα Μπακογιάννη για κοινό ψηφοδέλτιο ΝΔ. και ΔΗΣΥ στην Ευρυτανία, ξεκαθαρίζει ότι “όποιος θέλει μπορεί να καταθέσει την όποια πρόταση του επίσημα στο κόμμα, γιατί μόνο τότε θα υπάρξει και επίσημη τοποθέτηση επί συγκεκριμένης πρότασης!!!”
Το πλήρες κείμενο της απάντησης του κ. Κολοκύθα έχει ως εξής:
«Η Νέα Δημοκρατία είναι κόμμα εξουσίας και καθημερινά γίνεται αντιληπτό ότι οι πολίτες την εμπιστεύονται όλο και περισσότερο αφού θεωρούν ότι μπορεί ο Αντώνης Σαμαράς να δώσει ελπίδα στον τόπο, αναφορά οι τελευταίες δημοσκοπήσεις.
Η Ν.Δ. αποτελεί τον ρυθμιστή των εξελίξεων και σύντομα θα κληθεί να αναλάβει τα ηνία της εξουσίας του τόπου μας.  Συζητήσεις καφενείου, παραπολιτικά, πηγαδάκια, δήθεν φήμες ή πληροφορίες δεν μας απασχολούν.
Άλλωστε γνωρίζουν όλοι ότι η Ν.Δ. αποτελεί κυρίαρχη δύναμη  και στο νομό Ευρυτανίας όπως και σε όλη την Ελλάδα είναι φυσικό ορισμένοι που βρίσκονται σε δύσκολη θέση να προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να πετάνε πυροτεχνήματα.
Η μεγάλη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας έχει κανονισμό, καταστατικές διαδικασίες και θεσμικά όργανα, όποιος θέλει μπορεί να καταθέσει την όποια πρόταση του επίσημα στο κόμμα. Μόνο τότε θα υπάρξει και επίσημη τοποθέτηση επί συγκεκριμένης πρότασης!!!»