Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Έκοψαν Βασιλόπιτα Δικηγορικός και Πολιτιστικός Σύλλογος

 Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του έκοψε την περασμένη Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012 ο Δικηγορικός Σύλλογος Ευρυτανίας. Η ωραία αυτή, λιτή γιορτή, έλαβε χώρα στην αίθουσα του Πρωτοδικείου Ευρυτανίας και παραβρέθηκαν σε αυτή ο Πρόεδρος Πρωτοδικών κ. Αλμπούρας, η Πρωτοδίκης κ. Μασαλή, ο Ανακριτής κ. Βαϊτσης, η Εισαγγελέας κ. Αρβανίτη, καθώς ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βασίλης Γκαρίλας,
συνάδελφοί του Δικηγόροι και μέλη του Συλλόγου αλλά και Δικαστικοί Υπάλληλοι. Μετά την ευλογία της Βασιλόπιτας από τον π. Παναγιώτη Αθανασιά και π. Ευάγγελο Πλατή, τόσο ο κ. Αλμπούρας όσο και ο κ. Γκαρίλας ευχήθηκαν σε όλους να έχουν μια δημιουργική χρονιά, με άριστη συνεργασία.
ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ
Το απόγευμα της Δευτέρας 16 Ιανουαρίου 2012 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρπενησίου, στα γραφεία του Συλλόγου, έκοψε κι αυτός με τη σειρά του την πρωτοχρονιάτικη πίτα. παρουσία του νεοσύστατου ΔΣ και της Προέδρου κ. Μαρίας Χατζοπούλου, αλλά και χορευτών και μελών του Συλλόγου, του Αντιδημάρχου Καρπενησίου κ. Νίκου Σουλιώτη και του Ειδικού Συμβούλου κ. Νώντα Μούσιου. 
Η Πρόεδρος κ. Χατζοπούλου ευχαρίστησε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου που παραβρέθηκαν στην κοπή και ανανέωσε το ραντεβού για τον ετήσιο χορό του Συλλόγου που θα γίνει το Σάββατο 28/1/2012, στο εξοχικό κέντρο  «Κεφαλόβρυσο», όπου μας καλούν όλους να διασκεδάσουμε υπό τους ήχους ζωντανής παραδοσιακής μουσικής.