Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Στον αέρα οι 1οι ημιτελικοί των μπαράζ Δεν συμφωνεί με την αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής του 1ου ημιτελικού ο Α.Ο. Κρέντης

Δεν βρέθηκε λύση στο πρόβλημα που προέκυψε με τους αγώνες των μπαράζ για τον πρωταθλητή της Α΄ ΕΠΣΝΕ. Την περασμένη Δευτέρα 26/3 στις 7 το απόγευμα, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με την απουσία των μικρών ποδοσφαιριστών σε ηλικία που βρίσκονται σε εκδρομή με τα σχολεία τους και αυτό του γηπέδου καθότι ο Δήμος δεν παραχωρεί το αθλητικό κέντρο για τους αγώνες αυτούς, συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της ΕΠΣ Ευρυτανίας οι εκπρόσωποι των ομάδων των 4 διεκδικητριών του τίτλου, για να συναποφασίσουν για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων μπαράζ.

Στην συνεδρίασης αυτή παραβρέθηκαν από πλευράς ΕΠΣ ο Πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος Θανάσης Τσατσαράγκος, ο γενικός γραμματέας Διονύσης Βονόρτας, ο ειδικός γραμματέας Θόδορος Ζελενίτσας και ο έφορος Κώστας Κατσαδούρος, ενώ απουσίαζε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δημήτρης Πεταρούδης, καθώς και αρκετά μέλη του συμβουλίου. Τα Άγραφα εκπροσώπησαν οι παράγοντες Νίκος Δροσίνης και Δημήτρης Αθανασόπουλος, τον Αίολο ο προπονητής του Νίκος Τριανταφυλλόπουλος και ο πρόεδρος Ταξιάρχης Χρυσικός, την Κρέντη ο π. Ευάγγελος Φεγγούλης και ο προπονητής της Γιώργος Χρυσαφόπουλος, την Μυρίκη ο πρόεδρος Γιώργος Λιάγκας και ο Νίκος Τσώνης, ενώ η Ποταμιά εκπροσωπήθηκε από τον προπονητή της Σπύρο Κολόκα. Παρών στην συνεδρίαση ήταν και το παλιό μέλος της διοίκησης του ΑΠΟΚ Δημήτρης Κατσακιώρης.
Μετά από πολύ ώρα συζήτησης αποφασίστηκε όπως οι αναμετρήσεις των Αγράφων με την Μυρίκη να διεξαχθούν, ο πρώτος αγώνας το Σάββατο 31/3 στις 5 στο Δημοτικό στάδιο και ο επαναληπτικός το Σάββατο 7/4 στις 4.30 στο Δημοτικό στάδιο και πάλι. Ο 2ος ημιτελικός ξεκινάει μισή ώρα νωρίτερα, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο της παράτασης. Κρέντη και Αίολος συμφώνησαν μόνο ότι ο 2ος ημιτελικός θα διεξαχθεί στο Κερασοχώρι την Κυριακή 8/4 στις 4.30 το απόγευμα. Ο πρώτος ημιτελικός θα αποφασιστεί τις προσεχείς ημέρες πότε θα διεξαχθεί. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής το Δ.Σ της Κρέντης μετά από έκτακτη συνεδρίαση για το θέμα αυτό αποφάσισε και έστειλε επιστολή στην ΕΠΣΝΕ, (φωτο) να διεξαχθεί ο αγώνας με τον Αίολο την Κυριακή1 Απριλίου 2012 στις 5 μ.μ. σε γήπεδο που θα ορίσει η ΕΠΣ και αν κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει, ο 1ος ημιτελικός να διεξαχθεί κανονικά το Σάββατο στις 31 Μαρτίου 2012, στο Στάδιο Καρπενησίου που είναι και η έδρα της ομάδας του Αίολου,  στις 5 μ.μ. Στην ίδια επιστολή τους προς την ΕΠΣ το Δ.Σ. του ΑΟ Κρέντης, ουδεμία αντίρρηση έχει όσον αφορά τις ημερομηνίες διεξαγωγής των υπολοίπων αγώνων των play off, όπως αυτοί έχουν ανακοινωθεί: 2οι ημιτελικοί 7-8 Απριλίου, 1ος τελικός play off:  21-22 Απριλίου, 2ος τελικός play off: 28-29 Απριλίου,  αρκεί αυτοί οι αγώνες να γίνουν απογευματινές ώρες. Μετά και από αυτή την εξέλιξη όλα πλέον είναι στον αέρα, όσον αφορά τις ακριβείς ημερομηνίες της διεξαγωγής των αγών μπαράζ.
ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΤΑΚΗΣ ΧΡΥΣΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΕΠΣΝΕ
Την παραίτησή του, για προσωπικούς λόγους, από το Δ.Σ. της ΕΠΣΝΕ υπέβαλε ο πρώην Πρόεδρος Δημήτρης Χρυσικός. Την θέση του καταλαμβάνει ο Κών/νος Χούπας.