Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Η 1η ΔΟΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ 498 ΕΞΩ ΑΠ΄ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

*Φαίνεται ότι πολλοί είναι αυτοί που διαβάζουν τα σχόλια μου και χαίρομαι γι’ αυτό. Από μια καλοπροαίρετη παρατήρηση μπορούν να γίνουν πολλά καλά.
Έγραψα πριν λίγες μέρες πως πολλά αυτοκίνητα θα επισκεφτούν τα συνεργεία εξαιτίας των λακκουβών που έχουν δημιουργηθεί τόσο στους δρόμους του Καρπενησίου, όσο και στο Εθνικό Δίκτυο, από την κακοκαιρία και τον παρατεταμένο παγετό του φετινού χειμώνα. Κάνοντας αυτό το μικρό σχόλιο, είδα πως την βδομάδα που πέρασε βγήκαν στους δρόμους οι εργάτες και έκλεισαν τις τρύπες. Έμειναν λίγες ακόμα, αλλά πιστεύω ότι σύντομα θα κλείσουν κι αυτές.

*Άκουσα πως η μία και μοναδική γυναικολόγος που υπάρχει στο Νοσοκομείο Καρπενησίου, με απόφαση των κεντρικών, θα εφημερεύει 4 μέρες την εβδομάδα στο Νοσοκομείο Λαμίας. Ξεκινήσαμε τα ίδια ρωτάω; Ότι είχαμε πάθει με τους παιδιάτρους θα το πάθουμε και με τη γυναικολόγο; Η Λαμία δεν έχει ιδιώτες γυναικολόγους; Τι τον θέλει το δικό μας;;; Ρωτάω με αγανάκτηση και περιμένω απάντηση, διότι πληροφορήθηκε ότι πριν λίγες ημέρες σημειώθηκε πολύ σοβαρό περιστατικό στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου και γυναικολόγος δεν υπήρχε, γιατί εφημέρευε στη Λαμία. Η συγκεκριμένη γυναίκα «είχε άγιο» όπως λένε στο χωριό μου. Αν συμβεί κάτι παρόμοιο, όταν θα εφημερεύει πάλι στη Λαμία, τι θα γίνει;;;; ποιος θα αναλάβει την ευθύνη αν κινδυνεύσει κι άλλη ανθρώπινη ζωή;;;; Ας λάβουν τα μέτρα τους οι υπεύθυνοι, με ό,τι κι αν συνεπάγεται αυτό που λέω κι ο νοών νοείτω….

*Τόπο πιάνουν οι ενέργειες Καρανίκα. Άρχισαν από το πρωί της περασμένης Πέμπτης οι αιματολογικές εξετάσεις στο Ραπτόπουλο, με περισσότερους από 25 κατοίκους να ανταποκρίνονται σε μεγάλο βαθμό σε αυτή την δυνατότητα που τους δόθηκε από την διοίκηση του Νοσοκομείου Καρπενησίου, κατόπιν πολλών παρεμβάσεων του βουλευτή Ευρυτανίας. Πρόκειται για ένα σοβαρό εγχείρημα που θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους και ιδιαίτερα τους ηλικιωμένους, να κάνουν εξετάσεις στον τόπο τους χωρίς κόστος και κυρίως χωρίς ταλαιπωρία. Μπράβο Γιατρέ…