Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Ραπτόπουλο-Κατσαντώνης 1-3 Πρωτιά και με την βούλα

νική διάρκεια του πρωταθλήματος εξασφάλισε και  μαθηματικά ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ, μετά την νίκη του επί της Δόξας εκτός έδρας με σκορ 3-1. Η ομάδα του Δημήτρη Αντωνίου, παίζοντας όσο χρειάστηκε επιβλήθηκε σχετικά άνετα των γηπεδούχων, σε ένα ματς που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Οι πρωτοπόροι του τοπικού μας πρωταθλήματος με την νίκη τους αυτή , 6η σερί, έφτασαν στους 43 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην 7η θέση με 17 βαθμούς.

Αξιοσημείωτα της αναμέτρησης αυτής, το γεγονός ότι τον αγώνα διεύθυνε ο έμπειρος Νίκος Κακουλίδης, πρώην Διαιτητής Α΄ Εθνικής αλλά και διεθνής, ο οποίος ήρθε στην Ευρυτανία, προερχόμενος από τον ΣΔΠ Θράκης και έδωσε ρεσιτάλ διαιτησίας αλλά και το χατ-ρικ, του 36χρονου Βασίλη Ντότσικα, που έφτασε τα 6 στο πρωτάθλημα.
Την ερχόμενη αγωνιστική τα Άγραφα υποδέχονται την Ποταμιά και η Δόξα παίζει πάλι εντός έδρας με τον Αίολο.
Α΄ Μέρος -
Οι καλύτερες φάσεις
12΄: Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαδήμου Λ. μπλόκαρε ο γκολκίπερ των Αγράφων.
13΄: Ωραία ατομική προσπάθεια του Καλύβα Κ., ο οποίος απόφυγε έναν αντίπαλο αμυντικό και σούταρε από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι των γηπεδούχων.
28΄: Ο Μπισμπίκης Θ. έκανε κάθετη μπαλιά στον Αθανασόπουλο, που σέντραρε από δεξιά και ο Ντότσικας με καρφωτή κεφαλιά στην δεξιά γωνία του Ρεσίτη άνοιξε το σκορ (0-1).
30΄: Εκτέλεση φάουλ από Καρανταλή μπλοκαρίστηκε από τον Κόκκοτα.
34΄: Πάσα του Καλύβα Κ. στον ξεμαρκακάριστο αδερφό του Καλύβα Τ., αυτός με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Ρεσίτη.
38΄: Το Ραπτόπουλο κέρδισε πέναλτι, όταν σε σουτ του Καρανταλή η μπάλα βρήκε εξ επαφής το χέρι του Ντότσικα. Ο Παππάς εκτέλεσε, αλλά ο Κόκκοτας έπεσε σωστά στην δεξιά του γωνία και απέκρουσε.
Β΄ Μέρος -
Οι καλύτερες φάσεις
51΄: Ο Καλύβας Κ. με ωραία ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε τον Ρεσίτη, που απέκρουσε.
59΄: Ο Καλύβας Κ. τροφοδότησε τον Ντότσικα, ο οποίος επιχείρησε ωραίο σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία της Δόξας (0-2).
75΄: Πλασέ του Ντότσικα από κοντά κατέληξε μόλις πάνω από την εστία των γηπεδούχων.
78΄: Ο Αθανασόπουλος πάσαρε στον Ντότσικα, που με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το 0-3.
82΄: Χτύπημα φάουλ του Κατσιάδα απέκρουσε ο πορτιέρο του Κατσαντώνη.
85΄: Σουτ του Καλύβα Κ. μέσα από την περιοχή και πλάγια αριστερά, η μπάλα κατέληξε εκτός εστίας.
87΄: Σουτ του Τσιαμάγκα απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.
91΄: Ο Παπαδήμος Λ. έβγαλε ωραία πάσα στον Καρανταλή, που από κοντά και πλάγια αριστερά σημάδεψε την αριστερή γωνία του Κόκκοτα (1-3).
Συνθέσεις Ομάδων
Ραπτόπουλο (Γιώργος Παπαδήμος): Ρεσίτης, Μπισμπίκης Β., Γεωργαλής Β., Καρανταλής, Αζούκης(62΄ Παπαντζίμας), Παπαδήμος Λ., Παπαδήμος Π., Ντζίμας Θ., Παππάς(62΄ λ.τρ Τσιάμης), Τσιαμάγκας, Κατσιάδας(75΄ Παπαδήμος Θ.)
Άγραφα (Δημήτρης Αντωνίου): Κόκκοτας, Θεοχάρης, Γιαννιώτης, Ζωχάκης, Τσιούμας, Μπισμπίκης Θ., Μάρκης, Καλύβας Τ., Αθανασόπουλος(74΄ Λαμπρόπουλος), Ντότσικας, Καλύβας Κ.
Διαιτητής:Νίκος Κακουλίδης 1ος Βοηθός: Λάμπρος Κολοκώτσιος 2ος Βοηθός: Γρηγόρης Πολυχρόνης(ΣΔΠ Ευρυτανίας)