Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Προπαίδες: ΕΠΣ Ευρυτανίας-ΕΠΣ Φθιώτιδας 0-5 Ξεκίνημα με ήττα για τα πιτσιρίκια

Την ήττα με σκορ 5-0 γνώρισε η μικτή ομάδα προπαίδων της ΕΠΣ Ευρυτανίας, από την αντίστοιχη της Φθιώτιδας στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων προπαίδων του 6ου ομίλου. Ο επόμενος αγώνας για την ομάδα των Δημήτρη Αντωνίου-Γιάννη Φλωράκη θα είναι στις 22 Απριλίου απέναντι στην Βοιωτία στον Ορχομενό, ενώ η Φθιώτιδα την ίδια ημέρα για την δεύτερη αγωνιστική θα υποδεχτεί την Φωκίδα.

Στην κατηγορία προπαίδων συμμετέχουν ποδοσφαιριστές γεννημένοι τα έτη 1999-2000 και προαιρετικά ποδοσφαιριστές, που έχουν γεννηθεί το 2001. Η διάρκεια των αγώνων είναι δυο 30λεπτα (Σύνολο 60΄). Επιτρέπονται μέχρι 7 αλλαγές.
Στο γήπεδο βρέθηκε και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας Δημήτρης Πεταρούδης. Παρών, όπως πάντα ο γενικός γραμματέας της ΕΠΣΕ Διονύσης Βονόρτας, αλλά και ο γενικός αρχηγός των Αγράφων Δημήτρης Αθανασόπουλος.
Α΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
3΄: Ο Μανιάς σούταρε μέσα από την περιοχή, ο Νούλας απέκρουσε, η μπάλα χτύπησε το δεξί κάθετο δοκάρι και ο Καραγιάννης με κοντινό σουτ στην δεξιά γωνία των γηπεδούχων έκανε το 0-1
9΄: Σέντρα του Παπαναστασίου, ο Μανιάς πλάσαρε από κοντά και διαμόρφωσε το 0-2
10΄: Ο Λαμπρόπουλος από μπαλιά του Καραγιάννη μπήκε στην περιοχή από αριστερά, πλάσαρε από καλή θέση, με τον Νούλα να μαζεύει.
12΄: Σουτ του Μαντάρα, η μπάλα κατέληξε ελάχιστα πάνω από το τέρμα των γηπεδούχων.
21΄: Σουτ του Λάιου από πλάγια δεξιά απέκρουσε ο Νούλας και ο Μανιάς με πλασέ την κενή εστία «έγραψε» το 0-3.
30΄: Σουτ του Μανιά από κοντά απέκρουσε ο γκολκίπερ της Ευρυτανίας, νέο σουτ του ίδιου κόντραρε και πέρασε σε κόρνερ. Ο Μανιάς εκτέλεσε από αριστερά και ο Παπαναστασίου με κεφαλιά στην δεξιά γωνία των γηπεδούχων πραγματοποίησε το 0-4.
Β΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
38 : Σουτ του Ζαχάρη μέσα από την περιοχή κατέληξε λίγο άουτ από την εστία των γηπεδούχων.
44΄: Σέντρα του Αργυρίου, ο Φύκας στην προσπάθεια του διώξει σημείωσε αυτογκόλ και έκανε το 0-5.
49΄: Σουτ του Λαθύρη μέσα από την περιοχή μπλόκαρε ο Κούκουνας
55΄: Μπαλιά του Ζαχάρη στον Καραγιάννη, το σουτ του οποίου έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο πορτιέρο της Ευρυτανίας Γιάννης Φεγγούλης που έπαιξε στη φυσική του θέση στο Β΄ημίχρονο.
57΄: Χτύπημα φάουλ του Λιάγκα μπλόκαρε ο πορτιέρο της Φθιώτιδας.
59΄: Ο Ζαχάρης τροφοδότησε διαγώνια τον Κασάπα, ο οποίος σούταρε λίγο άουτ.
Συνθέσεις Ομάδων
Ευρυτανία (Γιάννης Φλωράκης& Δημήτρης Αντωνίου): Νούλας, Καραμπάς, Τάσιος, Σερπάνος, Σιαφάκας, Λαθύρης, Φεγγούλης, Μπράζιας, Λιάγκας, Φύκας, Παπαδήμος
Αγωνίστηκαν και οι: Χρυσαφόπουλος Κ., Τσούκας, Τσίγκας, Μυρισιώτης, Ρεσίτης, Χρυσαφόπουλος Χ.
Φθιώτιδα (Πέτρος Καραΐσκος& Τάκης Μπατζελής): Τσούτσικας, Θεοχάρης, Στεφανής, Μανιώτης, Κουτσούκος, Μανιάς, Λάιος, Μαντάρας, Λαμπρόπουλος, Καραγιάννης, Παπαναστασίου
Έπαιξαν και οι: Κούκουνας, Αργυρίου, Σιάππας, Κασάπας, Ράπτης, Καλτσάς, Ζαχάρης
Διαιτητής: Στυλιανός Καραγιάννης(ΣΔΠ Φθιώτιδας)