Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Τραγικό θάνατο βρήκε κτηνοτρόφος στον Καρβασαρά Μαράθου.


Την ζωή του έχασε ο 55χρονος Πάνος Ζιάκας, από τον Καρβασαρά Μαράθου μετά από πτώση του σε χαράδρα 250μ. Ο άτυχος άντρας είχε πάει  να κόψει κλαρί για τα ζώα του, χθες το μεσημέρι. Όταν βράδιασε και δεν επέστρεψε οι δικοί του ανησύχησαν και άρχισαν να τον ψάχνουν.

Συγγενικό του πρόσωπο, εντόπισε τη σωρό του 55χρονου σε γκρεμό λίγο έξω από το χωριό και αμέσως ειδοποίησε το γιατρό, την αστυνομία και την πυροσβεστική.
Επειδή ήταν αδύνατο να ανασύρουν μόνοι τους τη σωρό, οργανώθηκε επιχείρηση από την πυροσβεστική και τελικά μετά από μεγάλες προσπάθειες οι λαμβάνοντες μέρος στην επιχείρηση κατάφεραν να ανασύρουν τον νεκρό κτηνοτρόφο από τον απότομο γκρεμό, γύρω στις 1 τα ξημερώματα.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο 55χρονος πρέπει να γλίστρησε από δέντρο, στην προσπάθειά του να κόψει κλαρί για τα ζωντανά του και να έπεσε στο γκρεμό. Ωστόσο η σωρός θα σταλεί στην Αθήνα για νεκροψία νεκροτομή, ώστε να αποκλειστεί κάθε άλλο ενδεχόμενο, ενώ η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη στις 11 το πρωί.