Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Σήμερα για το Κύπελλο με τον Τολοφώνα και την Κυριακή πέφτει η αυλαία στην Δ΄ Εθνική

Την Τολοφώνα Ερατεινής θα υποδεχτεί σήμερα στο Καρπενήσι στις 4,30 μ.μ. η ομάδα του Απεραντιακού. Οι κυπελλούχοι Ευρυτανίας έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για τον πολύ σπουδαίο αυτό αγώνα που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Καρπενησίου, για να φτάσουν όσο πιο ψηλά στο θεσμό αυτό.
Η Ερατεινή τερμάτισε 3η στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Φωκίδας και σίγουρα ο Απεραντιακός έχει την μεγάλη ευκαιρία να πάρει την πρόκριση στους «8» του κυπέλλου ερασιτεχνών και να πετύχει μια σπουδαία διάκριση.

Ο νικητής του 5ου ομίλου θα αντιμετωπίσει στις 18 Μάιου σε ουδέτερο γήπεδο τον νικητή του 4ου ομίλου για την προημιτελική φάση του κυπέλλου.
Στο 4ο όμιλο στον τελικό του ομίλου θα αναμετρηθούν στις 4 Μάιου δυο γνώριμες ομάδες του Απεραντιακού. Ο Αγρότης Λιανοκλαδίου θα υποδεχτεί στο γήπεδο του την κυπελλούχο Λάρισας Ελασσόνα. Ο νικητής του ζευγαριού προκρίνεται απευθείας στους «8» του κυπέλλου.
Τα σημερινά παιχνίδια είναι:
4ος όμιλος Αγρότης Λιανοκλαδίου-Ελασσόνα
5ος όμιλος Απεραντιακός-Τολοφώνα Ερατεινή
Διαιτητής της συνάντησης έχει οριστεί από την ΕΠΟ ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος από την Αιτωλοακαρνανία, με βοηθούς τον Θανάση Κολοσιώνη και τον Κώστα Καλαμπόκη από τον ίδιο σύνδεσμο
Εν τω μεταξύ την ερχόμενη Κυριακή το συγκρότημα του Κώστα Πασά θα υποδεχτεί στο Στάδιο Καρπενησίου, την ομάδα του Πετρωτού, στον τελευταία του παρουσία για φέτος στην Δ΄ Εθνική.