Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Ευχαριστήρια επιστολή της οικογένειας Ανδρέα και Φρειδερίκης Μαθέ


Ένα μικρό εικονοστάσι στο χώρο που άφησε την τελευταία του πνοή ο αξιαγάπητος σε όλους μας Γιάννης Μαθές. Ας είναι αωνία του η μνήμη.


 Εκ μέρους της οικογένειας του αείμνηστου Ιωάννη Μαθέ, που τόσο γρήγορα και ξαφνικά έφυγε από κοντά μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους παρευρέθηκαν στην κηδεία, κατέθεσαν στεφάνια και εισφορές και με οποιονδήποτε άλλο τρόπο μας συμπαραστάθηκαν στο βαρύ μας πένθος.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στα οργανωμένα σύνολα, το τμήμα Τροχαίας της Ελληνικής Αστυνομίας, το ΕΚΑΒ, την Πυροσβεστική και Νομαρχιακό Νοσοκομείο Καρπενησίου, για την βοήθεια και τον σεβασμό που έδειξαν κατά την εκτέλεση των υπηρεσιακών τους καθηκόντων. Επίσης, ένα θερμό ευχαριστώ στον διερχόμενο οδηγό που φρόντισε να ειδοποιήσει για το δυστύχημα τους αρμόδιους φορείς. Παράλληλα, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον βουλευτή Ευρυτανίας κο Ηλία Καρανίκα, στον δήμαρχο Καρπενησίου κο Κωνσταντίνο Μπακογιάννη και σε όλη την τοπική αυτοδιοίκηση. Τέλος, ευχαριστούμε όλες τις τοπικές εφημερίδες για τα καλά τους λόγια.

Οι γονείς Ανδρέας και Φρειδερίκη,
οι αδερφές Σωτηρία και Μαρία,
ο γαμπρός Δημοσθένης και όλοι οι λοιποί συγγενείς.