Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Παρέλαβε το σήμα της διεθνούς ρέφερι και για το 2013 η Κωνσταντίνα Μπουμπουρή


Στα Τρίκαλα την Πέμπτη 17/1 παρέλαβε το σήμα της διεθνούς ρέφερι και για το 2013 η διαιτητής του συνδέσμου Ευρυτανίας Κωνσταντίνα Μπουμπουρή. Πραγματοποιήθηκαν επιμορφωτικές συγκεντρώσεις και αγωνιστικές δοκιμασίες αξιολογημένων διαιτητών και βοηθών όλων των κατηγοριών.

Τα αγωνιστικά τεστ των διαιτητών πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό στάδιο Τρικάλων και το επιμορφωτικό σεμινάριο διεξήχθη το μεσημέρι μετά την λήξη των αγωνισμάτων σε αίθουσα του επιμελητηρίου Τρικάλων.
Τα «τεστ» διαιτητών και το επιμορφωτικό σεμινάριο αφορούσαν τις: ΕΠΣ Τρικάλων, ΕΠΣ Καρδίτσας, ΕΠΣ Λάρισας, ΕΠΣ Θεσσαλίας, ΕΠΣ Κοζάνης, ΕΠΣ Γρεβενών, ΕΠΣ Ηπείρου, ΕΠΣ Θεσπρωτίας, ΕΠΣ Άρτας, ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, ΕΠΣ Φθιώτιδας και ΕΠΣ Ευρυτανίας. Πριν δυο ημέρες είχαν διεξαχθεί αγωνιστικά τεστ και σεμινάρια στην Δράμα για τις ενώσεις της Βόρειας Ελλάδας και ακολουθούν συγκεντρώσεις στις 22/1 στην Αθήνα και στις 24/1 στην Κόρινθο. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ Γιώργος Καραμελίδης, ο αναπληρωτής Πρόεδρος Θανάσης Μπριάκος, ο Γιώργος Δούρος και ο Δημήτρης Καλύβας, που είναι μέλη της ΚΕΔ. Απουσίαζε ο Γιάννης Τσαχειλίδης, που είναι και αυτός μέλος της επιτροπής διαιτησίας. Το παρών επίσης έδωσαν μέλη της τοπικής ΕΠΣ Τρικάλων, μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος της Θανάσης Μπουτζιώλης.
Η Κωνσταντίνα Μπουμπουρή βρέθηκε σε γνώριμο περιβάλλον, αφού ο σύνδεσμος Τρικάλων ήταν αυτός, που την ανέδειξε στον χώρο της διαιτησίας και έκανε σε αυτόν τα πρώτα της βήματα πριν μεταγραφεί στον σύνδεσμο της γενέτειρας της. Η ρέφερι σπούδασε στα ΤΕΦΑΑ Τρικάλων, ξεκίνησε σε αυτή την πόλη την διαιτησία και νοιώθει κατά το ήμισυ Τρικαλινή.  Φωτογραφία-Πληροφορίες: Νίκος Μίχος