Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Κοπή πίττας από Συλλόγους και φορείς

Την τιμητική του έχει αυτό το διάστημα το έθιμο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, ειδικά δε από Συλλόγους και Φορείς, οι οποίοι για τον εορτασμό του νέου έτους, βρίσκουν την ευκαιρία να συγκεντρωθούν, να συζητήσουν για διάφορα θέματα και να ξεφύγουν για λίγο από την σκληρή πραγματικότητα.

Η Κοπή πίττας του
Δικηγορικού Συλλόγου
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ευρυτανίας συγκεντρώθηκε την περασμένη Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013, στην δικαστική αίθουσα του Πρωτοδικείου Ευρυτανίας. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βασίλης Γκαρίλας, σύσσωμοι οι δικηγόροι, οι εργαζόμενοι, οι εισαγγελείς και ο Πρόεδρος, μετά από τον αγιασμό που τέλεσε ο π. Ευάγγελος Πλατής, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίττα.
Κοπή πίττας από το ΕΚΑΒ
«Έξω το έριξαν» οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Καρπενησίου, την περασμένη Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013, οι οποίοι διασκέδασαν και πέρασαν μια όμορφη βραδιά, με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίττας.
Ξεφεύγοντας για λίγο από την απαιτητική τους καθημερινότητα, απόλαυσαν τις σπιτικές νοστιμιές της κ. Ζωής, και διασκέδασαν για τα καλά, καθώς το γλέντι κράτησε ως αργά.
Ο Προϊστάμενος του ΕΚΑΒ κ. Γιάννης Σβερώνης «ευλόγησε» και έκοψε την πίττα, ενώ η τυχερή της βραδιάς ήταν η Μαρία Αρμάγου που κέρδισε το φλουρί.
Κέντρο Πρόληψης «ΑΛΚΥΟΝΗ»
Και το Κέντρο Πρόληψης ΑΛΚΥΟΝΗ, έκοψε τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου, τη βασιλόπιττα του,  παρουσία του προέδρου του ΔΣ π. Γεώργιο Χρυσαφογεώργου, του Αντιδημάρχου Καρπενησίου κ. Κλεομένη Λάππα και των εργαζομένων, στα γραφεία του Κέντρου στο Καρπενήσι.


Γλέντια και Χοροί από Ευρυτανικούς Συλλόγους

Ο Σύλλογος Παπαρουσιωτών Ευρυτανίας προσκαλεί όλους τους φίλους του την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 12:00 στην έδρα του Συλλόγου, Κυκλάδων 86 Πετρούπολη, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και τη σύσφιξη των σχέσεων των μελών και φίλων του Συλλόγου. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την κ. Ελένη Ντανά (2105018876, 6936179981). www.paparousi.gr
Ο Σύλλογος Επισκοπιωτών Ευρυτανίας διοργανώνει το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013 την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας, αλλά και τον ετήσιο χορό του, στην Καμαρούλα Αγρινίου και στην ταβέρνα «Σκούτας» και σας προσκαλεί σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις και ευρυτανική λεβεντιά.