Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Επιτέλους αντίσταση από Έλληνα Βουλευτή - Ο Τέρενς Κουίκ μήνυσε την τρόικα!

Δριμύ κατηγορώ από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο των ΑΝ. ΕΛ. στην Ευρυτανία  κατά Τόμσεν, Μαζούχ και Μόρς στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και της Ελλάδας!


Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ κατέθεσε μήνυση κατά της τρόικα.
Τους μήνυσε για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, εναντίον της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού.
Η μήνυση κατατέθηκε ενώπιον του υπουργού Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη με κοινοποίηση στον Εισαγγελέα Αρείου Πάγου.
Βάσει των προβλεπόμενων διαδικασιών η μήνυση θα αποσταλεί τώρα στον Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου.
Μετά την κατάθεση της μήνυσης ο κ. Κουίκ δήλωσε σχετικά:»Σήμερα, έγινε πράξη η δέσμευσή μου από το Βήμα της Βουλής. Δηλαδή να καταθέσω μήνυση εναντίον του Πωλ Τόμσεν και της μισητής του παρέας για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και πιο συγκεκριμένα για εγκλήματα κατά του ελληνικού λαού και της ίδιας της Ελλάδας. Τα μέτρα που επέβαλλαν με μεθόδους ψυχρού εκτελεστή, οδήγησαν σε αυτοκτονίες Ελλήνων πολιτών, σε ιλιγγιώδεις αριθμούς ανέργων, σε κλείσιμο εκατοντάδων χιλιάδων επιχειρήσεων, σε διάλυση οικογενειών και σε βαθιά οικονομική ύφεση της χώρας. Ως Βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ο Πωλ Τόμσεν είναι persona non grata όπως και οι άλλοι δύο χαρτογιακάδες της τρόικας Οι δεσμεύσεις των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είναι δεσμεύσεις χωρίς μεταστροφές. Ότι υπόσχονται το εννοούν».
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και στο Νομό Ευρυτανίας, εξήγησε στο BriefingNews  τους λόγους για τους οποίους υπέβαλε μήνυση κατά της τρόικα στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο.
Ο κ. Κουίκ κατηγορεί την τρόικα και τους χαρτογιακάδες της, όπως τους αποκαλεί για την ακολουθούμενη καταστροφική πολιτική που έχει ως δραματικές συνέπειες τις αυξανόμενες αυτοκτονίες, την εκτίναξη του αριθμού των αστέγων και τη διάλυση της αγοράς.  Επίσης κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο γεγονός ότι, αναιρέθηκε κατ’ εντολή της τριμερούς επιτροπής η δυνατότητα των 60 δόσεων στους οφειλέτες του Δημοσίου.
«Η ίδια η κυβέρνηση ομολογεί ότι στην πλειοψηφία των νομοθετημάτων οφείλει να εφαρμόσει τις αναντίρρητες εντολές της τρόικα», σημειώνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
«Συνεπώς έχουμε την πλήρη αποδοχή ότι, οι τρεις χαρτογιακάδες της παρέας του Τόμσεν είναι οι αρχιτέκτονες αυτής της καταστροφικής πολιτικής, η οποία έχει ανεβάσει τις αυτοκτονίες σε περισσότερες από 3.500, έχει οδηγήσει στην ανεργία περισσότερους από 1.700.000 συνανθρώπους μας και έχει σκορπίσει κυρίως στα αστικά κέντρα δεκάδες χιλιάδες αστέγους  που ψάχνουν για συσσίτια», επισημαίνει στη δήλωσή του ο κ. Κουίκ για να συμπληρώσει: «Είναι αυτή η πολιτική που έχει σμπαραλιάσει την Αγορά που είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας».
Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων διερωτάται κατά συνέπεια  εάν «είναι παράλογο να κατηγορεί τον Τόμσεν, τον Μαζούχ και τον Μόρς στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και της
Ελλάδας».
Σύμφωνα με τον κ. Κουίκ το πιο τρανταχτό παράδειγμα που οδήγησε στην αύξηση των αυτοκτονιών είναι και η εντολή της τρόικα «να πάρει πίσω η Βουλή των Ελλήνων, να διαγράψει τον περσινό νόμο Βενιζέλου που παρείχε τη δυνατότητα των 60 δόσεων στους ληξιπρόθεσμους οφειλέτες του Δημοσίου.
«Ήταν η απόλυτη ντροπή για τους Έλληνες βουλευτές και η απόδειξη των ποινικών ευθυνών της τρόικα για όσους πήδηξαν από τα μπαλκόνια, ή κρεμάστηκαν, ή τερμάτισαν τη ζωή τους με μία σφαίρα στο κεφάλι», υπερτονίζει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.