Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Παρουσία και χορηγία του Γιώργου Κουτρουλιά η κοπή της Βασιλόπιτας των Μαυροματιανών στην Αθήνα

Με επιτυχία και σε ένα πολύ ζεστό περιβάλλον έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Σύλλογος Μαυροματιανών που εδρεύει στην Αθήνα.
Η πολύ όμορφη αυτή εκδήλωση έλαβε χώρα σε ένα εκ των καταστημάτων Palmie bistro, που βρίσκεται στην πλατεία Κάραβελ,
του πασίγνωστου Μαυροματιανού επιχειρηματία Γιώργου Κουτρουλιά και χαρακτηρίστηκε από την μεγάλη συμμετοχή των μελών αλλά και την παρουσία αρκετών προσωπικοτήτων από τον χώρο της πολιτικής, της Αυτοδιοίκησης και των Επιστημών. Εδώ θα πρέπει να επισημάνουμε ότι ο σπουδαίος αυτός Ευρυτάνας, ο εκ της Μαυρομάτας καταγόμενος Γεώργιος Κουτρουλιάς, Πρόεδρος του ομίλου Palmie bistro, που χρόνια τώρα διαπρέπει στον επιχειρηματικό χώρο, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ήταν και συνεχίζει να είναι ο βασικός χορηγός αυτής της εκδήλωσης αλλά και ο μεγαλύτερος εκ των δωρητών και ευεργετών της γενέτειράς του.
Παρά λοιπόν τις δυσκολίες των καιρών, ο κ. Κουτρουλιάς, στα πλαίσια της Αβραμιαίας φιλοξενίας, που χαρακτηρίζει αυτόν, την σύζυγό του Ελένη αλλά και τους οικογενείς του και φέτος υποδέχθηκε και φιλοξένησε τα μέλη του Συλλόγου και τους συγχωριανούς του στην καθιερωμένη εκδήλωση της κοπής της Βασιλόπιτας, συνεχίζοντας έτσι με τον τρόπο αυτό, την διαχρονική του προσφορά στα δρώμενα του χωριού του.
Μετά την κοπή της Βασιλόπιτας, ακολούθησαν οι ανταλλαγές ευχών για ένα καλύτερο και πιο δημιουργικό 2013 για τους όπου γης Μαυροματιανούς και τράπεζα με πλούσια εδέσματα Palmie bistro.
Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, ο πρώην Βουλευτής Ευρυτανίας Ηλίας Καρανίκας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Πολιτευτής Λάμπρος Τσιτσάνης, ο Αντιδήμαρχος Αγράφων Δημήτρης Βελαέτης, η Πρόεδρος των Γυναικών Ευρυτανίας Ε. Σκοτίδα, ο Πρόεδρος του χωριού Νίκος Σκόνδρας, ο καθηγητής κ. Ντζιώρας, ως εκπρόσωπος των Ευρυτάνων Επιστημόνων, ο γνωστός Μαυροματιανός Κ. Ζανιάς, ο επιχειρηματίας Γιώργος Σεραφείμ Κουτρουλιάς, ο πρώην Δ.Σ. Κώστας Μακρής και όπως προαναφέραμε αρκετοί Μαυροματιανοί που διαμένουν στην Αθήνα. Να ευχηθούμε στην Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Συλλόγου κάθε επιτυχία και στο νέο χρόνο που ανέτειλε και στην οικογένεια ΚΟΥΤΡΟΥΛΙΑ, υγεία, μακροημέρευση και πάν αγαθόν.