Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Χοροεσπερίδα από τους Συλλόγους Επισκοπιωτών και Ευρυτάνων Ναυπακτίας, Βασιλόπιτες για το Σύλλογο Λεπιανιτών και την Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την περασμένη Κυριακή 20 Ιανουαρίου, ο Σύλλογος των  Λεπιανιτών Ευρυτανίας. Σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα μέλη  και φίλοι του Συλλόγου είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές για το νέο χρόνο και να περάσουν μια ξεχωριστή μέρα.
Την καθιερωμένη πίτα τους έκοψαν και στην ΕΝΩΣΗ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ.
Η σχετική εκδήλωση έλαβε χώρα την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013 ώρα 18.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Γενικού Λυκείου Νέας Ιωνίας και χαρακτηρίστηκε από την μεγάλη συμμετοχή των μελών αλλά και από το ωραίο γλέντι που επακολούθησε της κοπής της Βασιλόπιτας.
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων του Ν. Ευρυτανίας καλεί τα μέλη του και τους φίλους του Συλλόγου, την Τετάρτη 23-1-2013, ώρα 19.30 στην Ταβέρνα Ζωής Αναγνωστοπούλου (Προφήτης Ηλίας) για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίττας.  Επίσης, παρακαλούνται και όσοι συνάδελφοι συνταξιούχοι, που μέχρι τώρα δεν έχουν εγγραφεί και επιθυμούν να γίνουν μέλη, όπως παραβρεθούν στην εκδήλωση αυτή.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟ
Αντίστοιχες εκδηλώσεις έχουν προγραμματίσει για το ερχόμενο Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013, τόσο ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Επισκοπιωτών στο Αγρίνιο, όσο και ο Σύλλογος Ευρυτάνων Ναυπακτίας στην Ναύπακτο. Να ευχηθούμε κάθε επιτυχία στις εκδηλώσεις των Συλλόγων αυτών και στις εν γένει δράσεις των Δ.Σ.