Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

ΕΞΩ ΑΠ΄ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ - ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ

*Δεν φτάνουν όλα αυτά περί του Νοσοκομείου, που μου ανέβασαν το αίμα στο κεφάλι, έχουμε και το Δήμο Αγράφων να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Κύριοι είστε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. Ντροπή σας!
Αντί να σκύψετε πάνω από τους δημότες σας και να προσφέρετε στο δήμο σας, εσείς βάζετε ο ένας τρικλοποδιά στον άλλον. Και με παιδιά νηπιαγωγείου να είχα να κάνω, έτσι δεν θα συμπεριφέρονταν. Βάλτε μυαλό όσο είναι ακόμα καιρός, γιατί μετά θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε όλοι σας.

*Απ’ ότι πήρε το αφτί μου, η αντιπολίτευση του Δήμου Αγράφων, λέει ότι δεν εμφανίστηκε στο συμβούλιο γιατί, μεταξύ άλλων, τους «έθιξε» το ρεπορτάζ του ΕΠ. Αν ισχύει κάτι τέτοιο… λυπάμαι για λογαριασμό σας.

*Γενικό ξεσηκωμό σε τοπικούς φορείς και παράγοντες της Ευρυτανίας έχει προκαλέσει η συγχώνευση του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Καρπενησίου , βάσει του νέου νόμου που προβλέπει συγχώνευση Μονάδων Κοινωνικής Φροντίδας σε συνιστώμενα ανά Περιφέρεια Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου. Στην Στερεά συγχωνεύονται 4 ιδρύματα και συγκεκριμένα τα θεραπευτήρια του Καρπενησίου, του Δομοκού , της Χαλκίδας και το ορφανοτροφείο αρρένων Λαμίας. Άδικη χαρακτηρίζει την απόφαση ο διοικητής του θεραπευτηρίου στο Καρπενήσι, ενώ ο αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας μέσα από το Star Κεντρικής Ελλάδας φωτογραφίζει πολιτικά πρόσωπα που δεν έπαιξαν τον ρόλο που θα έπρεπε, στην προσπάθεια των φορέων του νομού, να διατηρήσει το ίδρυμα την αυτονομία του.

*Καλά σε εκείνο το Γηροκομείο τι γίνεται… άλλο και τούτο! Τι κακός χαμός έγινε; Τι αστυνομία μαζεύτηκε εκεί προχθές; Κύριοι δημοσιογράφοι, αφού θα έρθετε, δεν πάτε και μια βόλτα από το Ίδρυμα για να ρίξετε κι εκεί άπλετο φως;;;

* Μετά λύπης μας διαπιστώνουμε το ακόλουθο τραγικό: Η καλλικρατική χωροταξική κατανομή εισοδήματος ενσωματώνει την Ευρυτανία σε μια από τις 2 πλουσιότερες Ελληνικές περιφέρειες (1. Στ. Ελλάδας - με τη βιομηχανία Βοιωτίας και Φθιώτιδας - & 2. Δωδεκανήσων, Κυκλάδων - με τον τουρισμό), με αποτέλεσμα την εξαίρεση του νομού από το επιχειρηματικό πρόγραμμα ΕΣΠΑ απόκτησης εργασιακής εμπειρίας των πτυχιούχων και αποφοίτων τεχνικών ειδικοτήτων με απόλυτα ευρωπαϊκή - κρατική οικονομική δαπάνη χωρίς καμία επιβάρυνση των ντόπιων επιχειρήσεων που θα ανάσαιναν λίγο με συμπληρωματικό προσωπικό που δεν θα πλήρωναν, ενώ οι άνεργοι νέοι της περιοχής θα επωφελούνταν τα μέγιστα μέχρι και δωρεάν κοινωνικής ασφάλισης!!!
ΔΥΣΤΥΧΕΣΤΑΤΑ... ΠΟΥ είναι η τοπική διαμαρτυρία; ΠΟΥ οι αρμόδιοι; Αλήθεια αν δεν το γράφαμε θα το είχε αντιληφθεί κανείς;

*Προς τους  άρχοντες και  αρχόντισσες του Δήμου Αγράφων:
Σας  εύχομαι καλή χρονιά.  Θα ήθελα  να σας υπενθυμίσω ότι ο κόσμος αλλάζει  ερήμην σας και σε λίγο θα τρέχετε να βρείτε πως θα χωρέσετε σε αυτόν,  σαν άτομα και σαν Δημοτική αρχή. Παράκληση κοιτάξτε λίγο και πέρα «από το  φράχτη σας».. . . . . 
Με εξαιρετική τιμή.
ΨΔΑ*Ψηφοφόρος Δήμου Αγράφων