Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Θα ξανασμίξουν, 29 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους, από την ιερατική Σχολή Καρ/σίου

Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009, 22 απόφοιτοι ιεροσπουδαστές της περιόδου 1979-1982, από την ιερατική Σχολή Καρπενησίου, εκ των οποίων  έξι κληρικοί και δεκαέξι λαϊκοί, συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά από 27 χρόνια, στο Καρπενήσι, όπου είχαν την ευκαιρία να κουβεντιάσουν και να πουν πολλά από τα περασμένα εκείνα ευλογημένα χρόνια που έζησαν ως μαθητές στην Σχολή στον Ξηριά.
Φεύγοντας τότε ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 11 Ιουλίου του 2011 και έτσι την ερχόμενη Δευτέρα πρώτα ο Θεός θα ξανασμίξουν, με την ελπίδα ότι τούτη τη φορά θα είναι περισσότεροι.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα το μεσημέρι της ερχόμενης Δευτέρας, όσοι απόφοιτοι της Ιερατικής Σχολής, έρθουν στο Καρπενήσι, θα συναντηθούν,  στις 1 το μεσημέρι στην πλατεία της ευρυτανικής πρωτεύουσας και στην συνέχεια σε κέντρο της πόλης  θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση για φαγητό και διασκέδαση. Εκεί θα δοθεί η ευκαιρία, σε όλους να θυμηθούν τα παλιά γυρνώντας το χρόνο, πολλά χρόνια πίσω, όταν ήταν παιδιά, μαθητές στην Σχολή και στο οικοτροφείο στον Ξηριά.
Ο εμπνευστής της ευλογημένης αυτής σύναξης π. Γεώργιος Χρυσαφογεώργος, σε συνεργασία με τον π. Ευάγγελο Φεγγούλη, έχουν φροντίσει για όλα έτσι ώστε και αυτή η 2η συνάντηση των αποφοίτων της Ιερατικής Σχολής να στεφθεί με επιτυχία.