Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Σε φουλ ρυθμούς οι προπονήσεις του Ατρομήτου

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Ατρομήτου που έφτασε στο Καρπενήσι την περασμένη Κυριακή 3 Ιουλίου. Οι Περιστεριώτες του Γιώργου Δώνη που διαμένουν στο Hotel Avaris, θα παραμείνουν στην ευρυτανική πρωτεύουσα έως τις 17 του μηνός, ενώ οι προπονήσεις διεξάγονται στο ιδιόκτητο γήπεδο του ξενοδοχείου.
Παραδοσιακά ο Ατρόμητος τα τελευταία καλοκαίρια πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στο Καρπενήσι. Το 2006 (Με προπονητή τον Γιώργο Παράσχο.
Στο τότε δυναμικό της ομάδας βρισκόταν και ο Ευρυτάνας στόπερ του ΟΦΗ Γιώργος Γεωργίου, ο Αλγερινός επιθετικός του Ολυμπιακού Ραφίκ Τζιμπούρ και ο δεξιός μπακ - χαφ του Παναθηναϊκού Στέργος Μαρίνος), το 2008 (Με προπονητή τον Βασίλη Βούζα) και από το 2009, μέχρι και φέτος, όπου στην τεχνική ηγεσία του Ατρόμητου βρίσκεται ο απόλυτα επιτυχημένος Γιώργος Δώνης.
Δυο φιλικά για τους «κυανόλευκους»
Στις 15/7 και στις 16/7 οι φιναλίστ κυπέλλου θα κοντραριστούν με Άρη και Κέρκυρα αντίστοιχα, πιθανότατα στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου.
Η αποστολή
Στο Καρπενήσι βρίσκονται οι κάτωθι 26 ποδοσφαιριστές : Σάρλ Ιτάνζ, Βαγγέλης Νάστος, Σωκράτης Φυτανίδης, Αντρέας Τάτος, Ηλίας Αναστασάκος, Εντουάρντο Μπρίτο, Λούκας Φαβάλι, Νίκολα Μπέλιτς, Φώτης Καραγκιολίδης, Χάρης Ραχιώτης, Παναγιώτης Μπάλλας, Κώστας Γιαννούλης, Στέλιος Σφακιανάκης, Θανάσης Καραγκούνης, Αντώνης Αθανασίου, Φώτης Καϊμακαμούδης, Χρήστος Γρομητσάρης, Ρόμπερτ Άγκολι, Βέλιμιρ Ράντμαν, Γιάννης Σκόνδρας, Γιώργος Μακρής, Πίτου Γκαρσία, Παναγιώτης Μπιλίτσης, Τάσος Καντούτσης, Νώντας Λημνιός και Αποστόλης Αργυρός.
Ποδοσφαιριστές της U20
 με τους «μεγάλους»

Πέντε παίκτες της ομάδας Κ20 ακολουθούν την προετοιμασία στο Καρπενήσι. Είναι οι : Παναγιώτης Μπιλίτσης (19, μέσος), Χάρης Ραχιώτης (19, τερματοφύλακας), Νίκος Συμεωνίδης (17 αμυντικός), Τάσος Καντούτσης (17, αμυντικός) και Νώντας Λημνιός (18, μέσος).
Ενώ επαγγελματίες έγιναν πρόσφατα οι: Χρήστος Γρομητσάρης (20, κεντρικός αμυντικός), Φώτης Καϊμακαμούδης (18, επιθετικός) και Ρόμπερτ Άγκολι (18, μέσος).
Το πρόγραμμα της συνέχειας
Μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας στο Ευρυτανικό έδαφος ο Ατρόμητος θα πραγματοποιήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του, που θα γίνει στην νοτιοδυτική Βουλγαρία (23 Ιουλίου-5 Αυγούστου), αφού θα παραμείνει πρώτα για λίγες ημέρες στην Αθήνα. Στην γειτονική χώρα αντιμετωπίσει σε φιλικές αναμετρήσεις την Λοκομοτίβ Σόφιας (30/7) και την ΤΣΣΚΑ Σόφιας (2/8).
Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του Ατρομήτου θα γινόταν στη Γερμανία, όμως το ταξίδι ματαιώθηκε λόγω της ανησυχίας που έχουν προκαλέσει τα κρούσματα του βακτηρίου E.coli στη συγκεκριμένη χώρα.
Στις 21 Ιουλίου θα γίνει φιλικό απέναντι στον Παναθηναϊκό, ενώ στις 10 Αυγούστου έχει κανονιστεί φιλικό με τον Παναιτωλικό (Και τα 2 στο γήπεδο Περιστερίου).