Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ - Αιτήσεις για αναπληρωτές ή ωρομίσθιους

Λαμία, 01-07-2011
 
                              ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ    
Από την Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνεται ότι το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων με την με αριθμ. πρωτ. 72502/Γ6/30-06-2011 εγκύκλιό του , καλεί όσους επιθυμούν να προσληφθούν ως αναπληρωτές ή ωρομίσθιοι
και ανήκουν στους κλάδους του Ειδικού Εκπ/κού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) και του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) , για την στελέχωση των ΣΜΕΑΕ και των ΚΕΔΔΥ  το σχολικό έτος 2011-2012, να υποβάλουν αίτηση με τα σχετικά δικαιολογητικά στην Περιφερειακή Δ/νση Εκπ/σης και μόνο στην οποία επιθυμούν να προσληφθούν.
Οι υποψήφιοι που ήταν εγγεγραμμένοι στους πίνακες της υπηρεσίας μας, των προηγούμενων σχολικών ετών και υποβάλλουν αίτηση, για να συμπεριληφθούν στους πίνακες σχολικού έτους 2011-2012 , θα υποβάλουν  εκ νέου όλα τα δικαιολογητικά τους  που απαιτούνται από την προαναφερόμενη εγκύκλιο του ΥΠΔΒΜΘ.
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων ορίζεται  από   01-07-2011  μέχρι   15-07-2011.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για την παραπάνω εγκύκλιο και τα έντυπα των  αιτήσεων  για Ε.Ε.Π.- Ε.Β.Π. από :
•Την ιστοσελίδα της Περιφερειακής Δ/νσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Στερεάς Ελλάδας: www.ρdestereas.gr.
•Tα Γραφεία της Περιφερειακής Δ/νσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Στερεάς Ελλάδας: Αρκαδίου 8, 351 00 Λαμία, τηλ/νο: 2231066151.
•Τις κατά τόπους Δ/νσεις και Γραφεία Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης καθώς και  Γραφεία Ε.Ε.  Νομών Περιφερείας μας.
•Τα ΚΕΔΔΥ Νομών Περιφερείας μας.                                                                                                                                
                                                Από την Περ/κή Δ/νση                                                                                          Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Στερεάς Ελλάδας