Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Η 2η ΔΟΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΕΞΩ ΑΠ΄ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

* Μετά από συντονισμένες κινήσεις ΚΑΡΑΝΙΚΑ, ξεκινούν οι επισκέψεις Κινητής Μονάδας για ιατρικές εξετάσεις σε χωριά της Ευρυτανίας. Αξίζουν πολλά μπράβο για την πολύ σημαντική αυτή κίνηση.


* Μεγάλη απώλεια για την Ευρυτανία θα ήταν η πιθανή κατάργηση του ενός και μοναδικού ΚΤΕΟ που λειτουργεί στο νομό και εξυπηρετεί όλους τους οδηγούς, σύμφωνα με τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών. Κάτι επίσημο δεν έχει φτάσει στον ίδιο, παρά μόνο η πληροφορία που διέρρευσε από τα μέσα ενημέρωσης για κατάργηση των δημοσίων ΚΤΕΟ

* Μπορεί η βαρυχειμωνιά να έφυγε, ο χιονιάς, όμως άφησε παντού τα σημάδια του, σημάδια που προκαλούν – άμα δεν προσέξεις – μεγάλες ζημιές. Από την προσπάθεια των υπαλλήλων του Δήμου και της Περιφέρειας να λιώσουν τους πάγους με τη ρήψη αλατιού, προκλήθηκαν τεράστιες λακκούβες σε πολλές σημεία του εσωτερικού οδικού δικτύου του Καρπενησίου, με αποτέλεσμα να καταντήσουν οι δρόμοι του Καρπενησίου, σαν το παντελόνι του Καραγκιόζη. Δεν έχεις που να πας με το αυτοκίνητο. Όσο καλός οδηγός κι αν είσαι, δεν μπορείς να αποφύγεις όλες αυτές τις λακκούβες και σε κάποια θα πέσεις. Αφού έφτιαξε ο καιρός, ας βγουν τώρα οι αρμόδιοι υπάλληλοι να βουλώσουν τις τρύπες, γιατί αν χαλάσει κανένα αμορτισέρ να δω ποιος θα αναλάβει τις ευθύνες.

* Ανησυχητικά κρούσματα ληστείας σημειώθηκαν στο Καρπενήσι, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, όπου επιτήδειοι προσπάθησαν τα κλέψουν το περίπτερο που βρίσκεται δίπλα από τη ΔΕΗ. Ευτυχώς δεν μπόρεσαν να το ανοίξουν και το μόνο που κατάφεραν ήταν να πάρουν κάποιες σοκολάτες. Ας γίνουμε όλοι μας λίγο πιο προσεκτικοί.

* Και επισήμως στην λίστα της ΓΓΕ-ΓΓΕ βρίσκονται οι τρεις τοπικές εφημερίδες. Θα ήθελα να ρωτήσω τον Λάρρυ τι θα κάνει τώρα που θα κοπεί η πίττα στα τρία; Θα πιάσει πάλι τις τούφες;