Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Με σήμα το τριαντάφυλλο το κόμμα «Δημοκρατικός Σοσιαλισμός» Όλο το παρασκήνιο του νέου κόμματος Κατσέλη-Καστανίδη - Ποιοι διαγραφέντες βουλευτές προσχωρούν

Με σήμα το κόκκινο τριαντάφυλλο, όπως είναι δηλαδή το σύμβολο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, θα παρουσιάσουν το νέο τους κόμμα την ερχόμενη Τετάρτη οι πρώην υπουργοί Χάρης Καστανίδης και Λούκα Κατσέλη. Σύμφωνα με πληροφορίες, το όνομα του νέου πολιτικού σχηματισμού θα είναι «Δημοκρατικός Σοσιαλισμός» (ΔΗ.ΣΟ)
και την ημέρα εκείνη τα δύο πρώην κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ θα ανακοινώσουν και την προσχώρηση 14 περίπου διαγραφέντων βουλευτών του Κινήματος, μεταξύ των οποίων ο Λάμπρος Μίχος, η Μαρία Κυριακοπούλου, ο Χρήστος Κασσάρας, ο Ανδρέας Τριανταφυλόπουλος και η Βούλα Τεκτονίδου.
Το στοίχημα, πάντως, του νέου «πασοκογενούς» κόμματος είναι η επιρροή του στην Περιφέρεια, γι' αυτό και αναμένεται η προσχώρηση τριών γραμματέων ισχυρών περιφερειακών οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ, που υπέβαλλαν χθες τις παραιτήσεις τους.
Σημειώνεται, ότι στο νέο κόμμα πρόεδρος λέγεται ότι θα είναι η Λούκα Κατσέλη, ενώ επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο Χάρης Καστανίδης...