Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Ο Μέγας Κυρίαρχος - Γράφει ο Ανδρέας Μπόμπας

Καλοί μου φίλοι, ήρθε η ώρα να εκφράσουμε μ’ όλους τους τρόπους το αδούλωτο φρόνημα μας.
Να προστατέψουμε το βιός μας και την πατρίδα μας.
Να παραμερίσουμε όλους αυτούς που μας συκοφάντησαν, μας απαξίωσαν, μας λοιδώρησαν και τώρα μας οδηγούν όμηρους στην καταστροφή.

Ο λαλίστατος αρχηγός της «συμπολίτευσης» κομπάζει σαν σωτήρας της τελευταίας στιγμής, λέγοντας ασύστολα ψέματα για να δικαιολογήσει τις «κωλοτούμπες» του.
Και τρίτος επαγγελματίας της πολιτικής ίντριγκας αποφάσισε την τελευταία στιγμή πως αν δεν τους εγκαταλείψει θα βουλιάξει.
Ο νεόκοπος υποψήφιος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ που έχει πάρει την σκυτάλη των διαβουλεύσεων και απειλεί με ακόμα χειρότερα… θέτοντας πλαστά διλήμματα.
Και ο αντιπρόσωπός μας στη βουλή, δυστυχώς υποκλίνεται στους τυχάρπαστους της εξουσίας συμβάλλοντας με την ψήφο στην καταστροφή.
Στην ιστορική πορεία του ο λαός μας μπόρεσε μόνος του να καταγάγει νίκες περήφανες και μεγαλειώδεις ενάντια σε ντόπιους και ξένους δυνάστες.
Και ήταν μόνος απέναντι στην κραταιά οθωμανική αυτοκρατορία και τα ντόπια τζάκια και κατάφερε να κατακτήσει την ελευθερία του (90) ενενήντα χρόνια πριν από τους υπόλοιπους βαλκανικούς λαούς.
Αντιστάθηκε και πάλι μόνος στην υποδούλωσή του απέναντι στην επίσης κραταιά και μέχρι τότε ανίκητη ναζιστική και φασιστική απόλυτη κυριαρχία.
Ήρθε η ώρα φίλοι μου να σταματήσουμε την μεθοδική επικυριαρχία ξένων και ντόπιων οικονομικών νεοκατακτητών.
Και γι’ αυτό πρέπει πρώτα απ’ όλα να κάνουμε την επανάσταση στις συνειδήσεις μας. Να αφήσουμε τον αδελφοκτόνο σπαραγμό που τόσα χρόνια μας οδήγησε στην αποδοχή της κυριαρχίας τους και ενωμένοι παραμερίζοντας εγωισμούς και πάθη να μιλήσουμε με ειλικρίνεια μεταξύ μας να οργανωθούμε και να τους παραμερίσουμε φέροντας το καινούργιο στη ζωή και στον τόπο μας.
Ήρθε η ώρα φίλοι μου να μιλήσουμε στα σπίτια μας, στις παρέες μας, στα καφενεία μας, στις πλατείες μας και να τους πούμε: Φτάνει πια!
Ρημάξτε τη δική σας τη ζωή που στήσατε στο ψέμα και τη λαμογιά και αφήστε τις ζωές μας και των παιδιών μας στην ησυχία τους.
Ήρθε η ώρα φίλοι μου νηφάλια, δημοκρατικά αλλά και αποφασιστικά να τους πούμε το μεγάλο όχι, αγνοώντας τα πλαστά διλήμματα και τους εκβιασμούς και έτσι να βγει στην πολιτική σκηνή ο «Μεγάλος Κυρίαρχος» που δεν είναι άλλος από τον ελληνικό λαό!