Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Ποταμιά-Άγιος Προκόπιος 1-1 Μοιράστηκαν γκολ, βαθμούς και εντυπώσεις

Ισόπαλη με σκορ 1-1, έληξε η αναμέτρηση μεταξύ Ποταμιάς και Αγίου Προκοπίου. Τα γκολ και οι σημαντικότερες φάσεις του παιγνιδιού έγιναν όλα στο πρώτο ημιχρόνιο, στο χρονικό διάστημα του οποίου παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο και από τις δυο ομάδες, με τους γηπεδούχους να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Η Ποταμιά παρότι δέχτηκε γκολ προς το τέλος του πρώτου 45λεπτου, αντέδρασε άμεσα και πριν λήξει το ημίχρονο ισοφάρισε, φέρνοντας το ματς στα ίσια.
Στην επανάληψη προσπάθησε για την νίκη, όμως οι φιλοξενούμενοι καλά στημένοι στην άμυνα, όχι μόνο κατάφεραν να πάρουν το Χ, που ήταν και ένας από τους στόχους των, αλλά έχασαν και 2 καλές ευκαιρίες να πάρουν ακόμη και την νίκη.
Την ερχόμενη αγωνιστική η Ποταμιά παίζει εκτός έδρας με την Φραγκίστα και ο Άγιος Προκόπιος υποδέχεται τον Αίολο.
Α΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
17΄: Ο Γιαννακόπουλος σούταρε μέσα στην αντίπαλη περιοχή και πλάγια δεξιά, με τον Λαθύρη Γ. να μαζεύει με διπλή προσπάθεια.
19΄: Ο Μαντζιούτας επιχείρησε σουτ εντός περιοχής, με τον γκολκίπερ του Αστέρα να μπλοκάρει.
40΄: Χτύπημα φάουλ του Πλακιά από αριστερά, προβολή του Σιλεβίστα από κοντά κατέληξε στην αριστερή γωνία του Κουτούμπα (0-1).
42΄: Ωραία ατομική ενέργεια του Μαντζιούτα, ο οποίος μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και με πλασέ στην δεξιά γωνία του Λαθύρη Γ. έκανε το 1-1.
Β΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
63΄: Σουτ του Πάτρου από την γραμμή της περιοχής της Ποταμιάς μπλόκαρε ο νεαρός Κουτούμπας.
83΄: Απευθείας χτύπημα φάουλ του Πλακιά πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι των γηπεδούχων.
Διακριθέντες
Ποταμιά : Μαντζιούτας, Φλωράκης, Γιαννακόπουλος, Γκορόγιας
Άγιος Προκόπιος : Πάτρου, Σιλεβίστας, Σκύπι
Συνθέσεις Ομάδων
Ποταμιά (Σπύρος Κολόκας) : Κουτούμπας, Σφακιανάκης, Γκορόγιας Ι., Μπούρας Α. (74΄ Γιαννόπουλος), Κατής, Ζαγκότσης Γ., Ανδρεάκης (46΄ Σαπούνης), Μαντζιούτας Κ., Κοσμάς (46΄ Μπίκας), Φλωράκης, Γιαννακόπουλος
Άγιος Προκόπιος (Περικλής Πλακιάς) : Λαθύρης Γ., Τσίπρας, Νταλαφούρας, Γκούρλιας, Τσάκνης (90΄ Τσέκας), Πλακιάς, Πάτρου, Παρούτσας, Βασιλείου Γ. (46΄ Λαθύρης Κ.), Σιλεβίστας, Σκύπι
Διαιτητής : Γιώργος Δροσίνης (ΣΔΠ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός : Γιώργος Στοφόρος (ΣΔΠ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός : Γρηγόρης Πολυχρόνης (ΣΔΠ Ευρυτανίας)