Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Συνέντευξη του Κώστα Μπακογιάννη σε μαθητές - «Βομβάρδισαν» με ερωτήσεις τον Δήμαρχο

Στο ρόλο του δημοσιογράφου βρέθηκαν πέντε μαθητές του Γενικού Λυκείου Καρπενησίου, οι οποίοι πήραν εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη από τον Δήμαρχο Καρπενησίου κ. Κώστα Μπακογιάννη.
Οι μαθητές – δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να ρωτήσουν όλα όσα αυτοί και οι συμμαθητές τους σκέφτονται για τον δήμο, μέσα από τη συχνότητα του Ράδιο Καρπενήσι 97,5 fm.

Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011, ενώ η εν λόγω δράση υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Τοπικής Δημοκρατίας.
Οι μαθητές «βομβάρδισαν» με ερωτήσεις τον Δήμαρχο, ενώ του έκαναν τις δικιές τους προτάσεις για τα έργα που πρέπει να γίνουν στην πόλη, αλλά και σε όλον το Δήμο Καρπενησίου. Ο κ. Μπακογιάννης, αφού έλυσε όλες τις απορίες των παιδιών και απάντησε με περίσσια ευγένεια στα ερωτήματά τους, τους ευχαρίστησε που συμμετείχαν στην ωραία αυτή κουβέντα, αλλά και για τις εύστοχες ερωτήσεις που του έθεσαν. Τέλος τους παρότρυνε να συνεχίσουν να ασχολούνται με τα του Δήμου και να λένε πάντα τη γνώμη τους, για να διορθώνονται τα κακώς κείμενα και να καλυτερεύει η ποιότητα ζωής, διότι στα χέρια τους είναι το μέλλον αυτού του τόπου.