Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ - Από την συντακτική ομάδα ...

Δυστυχώς εδώ και αρκετό καρό τώρα η χώρα μας βρίσκεται σε τραγική κατάσταση, Πάρα πολλά είναι τα γεγονότα που μαρτυρούν ότι δεν πάμε καλά. Θα μπορούσα σήμερα να αναφέρω πολλά παραδείγματα γενικής παράλυσης του κράτους με αποτέλεσμα κανένας στόχος να μην επιτυγχάνεται και να μας αφήνει απογοητευμένους και ταραγμένους.
Όλα αυτά οδήγησαν τον λαό μας να εύχεται με απλά λόγια: «Ο Θεός να βάλει το χέρι του»!
Γιατί όμως να «βάλει ο Θεός το χέρι του» σε μια χώρα που όχι μόνο τον αρνείται αλλά και τον πολεμάει; Διαβάζοντας κάποιος μεγάλες εφημερίδες των Αθηνών, θα παρατηρήσει ότι οι περισσότεροι των συντακτών δεν πιστεύουν στον Χριστό ενώ κατά καιρούς πολλά από τα κείμενά τους πολεμούν την χριστιανική μας πίστη. Στην τηλεόραση δεν υπάρχει κανένας φραγμός που να προστατεύει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και με αμέτρητη ξετσιπωσιά γκρεμίζεται κάθε ηθικό και θρησκευτικό συναίσθημα. Το Υπουργείο Παιδείας λες και κάνει ότι μπορεί για να ξεθεμελιώσει την πίστη στο Χριστό από τις καρδιές των παιδιών μας και να χαλαρώσει την αγάπη τους για την Πατρίδα. Τα σχολικά βιβλία βρίθουν από ανακρίβειες και ιστορικές στρεβλώσεις χωρίς ντροπή. Θέλουν να κάνουν ένα κράτος άθεο και πολίτες με ελαστική πατριωτική συνείδηση.
Ήρθε λοιπόν ο καιρός να πληρώσουμε την αποστασία μας από τον Θεό και την απομάκρυνσή μας από τα Ελληνικά ιδεώδη.
Η ιστορία διδάσκει ότι λαοί, όσο μικροί κι αν είναι, μεγαλούργησαν, όταν ήταν κοντά στο Θεό και ζητούσαν τη βοήθεια Του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο θρίαμβος και η δόξα του Σαράντα. Το μυστικό: Τον Θεό επικαλέσθηκαν τότε οι Κυβερνήτες της Ελλάδος, ο γενναίος Στρατός μας και ολόκληρος ο Ελληνικός λαός.
Όμως και σήμερα, το αίτημα «Ο Θεός να βάλει το χέρι του», το επικαλείται ο πιστός λαός της Ελλάδος. Όσο λίγοι και αν είμαστε μην απελπιζόμαστε. Ας αυξήσουμε την συχνότητα και την ένταση της προσευχής μας και ο Χριστός μας θα βοηθήσει την Πατρίδα μας στις δύσκολες στιγμές που περνάει. Τώρα θα δείξουμε την βαθειά πίστη μας στον Θεό, ότι μπορεί να κατευθύνει την ιστορία της Πατρίδος μας και του κόσμου ολόκληρου.
Αγαπητοί μας αναγνώστες
Εμείς οι αναγνώστες της σελίδας μας, ας κάνουμε συνεχώς ολόθερμη προσευχή στον Κύριό μας να σώσει την πατρίδα μας από τα δεινά. Οι προσευχές μας θα εισακουστούν.
Δεν θα πάνε χαμένες.