Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Η ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ «Απίστευτα» γεγονότα και στην Ευρυτανία - Πατέρας βίαζε την κόρη του και προφυλακίστηκε μετά από μήνυση που κατέθεσε η ίδια !!!

Πατέρας βίαζε την κόρη του και προφυλακίστηκε μετά από μήνυση που κατέθεσε η ίδια !!!


Προφυλακιστέος κρίθηκε 51χρονος άνδρας που κατάγεται από πρώην Δήμο της Ευρυτανίας, που γειτνιάζει με την Φθιώτιδα, διότι σύμφωνα με καταγγελία της ίδιας της κόρης του που κατατέθηκε εναντίον του πατέρα της, στο Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, είχε πέσει θύμα βιασμού.
Ο κατηγορούμενος γι΄ αυτή την απάνθρωπη πράξη, παρουσιάστηκε προχθές ενώπιον της ανακρίτριας Ευρυτανίας η οποία τον έστειλε αμέσως στην φυλακή. Η υπόθεση μετά την καταγγελία έφτασε αρμοδίως στην Εισαγγελία Ευρυτανίας και με εντολή του Εισαγγελέα, στην ανακρίτρια η οποία όμως δεν πείστηκε από τα όσα άκουσε από τον κατηγορούμενο και έτσι αποφάσισε να τον προφυλακίσει.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, η υπόθεση είναι παλιά και τώρα που έφτασε στην πόρτα της δικαιοσύνης οι εξελίξεις αναμένονται να είναι συγκλονιστικές.

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός στην μικρή κοινωνία του χωριού, που διετέλεσε και έδρα πρώην Δήμου και άπαντες δεν μπορούν πιστέψουν ότι ένας συγχωριανός τους, έφτασε μέχρι και αυτό το σημείο.

Σύντομα θα έχουμε νεότερα και θα σας ενημερώσουμε.