Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Συνάντηση για την Πολιτική Προστασία από τους φορείς του Νομού


Σήμερα στις 12 το μεσημέρι, μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας κ. Βασίλη Καραμπά, πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του, σύσκεψη σχετικά με την προετοιμασία διαχείρισης της αντιπυρικής περιόδου του τρέχοντος έτους.
Ο σκοπός της συνάντησης ήταν η συνεργασία και ο συντονισμός των εμπλεκομένων φορέων σε θέματα Πολιτικής Προστασίας στο Νομό Ευρυτανίας.

Τα θέματα της συνάντησης ήταν οι αλλαγές στην οργάνωση της Πολιτικής Προστασίας, λόγω ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, ο συντονισμός εμπλεκομένων φορέων, τα σχέδια – μνημόνια αντιμετώπισης κινδύνων και άλλα.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Καραμπάς, οι αντιδήμαρχοι Καρπενησίου και Αγράφων κ. Αθ. Φέγγος και ο κ. Θ. Μιχόπουλος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ. Τ. Σκλαπάνης και κ. Λ. Τσιτσάνης, και εκπρόσωποι της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, του Δασαρχείου, των Σπουδαστών, του Ορειβατικού Συλλόγου, και άλλων φορέων και συλλόγων.
Η εναρκτήρια εισήγηση έγινε από τον κ. Καραμπά και  στη συνέχεια αναπτύχτηκαν τα θέματα της συνάντησης.
Ακολούθησε τοποθέτηση όλων των εκπροσώπων και αναλύθηκαν - καθορίσθηκαν παράμετροι της συνεργασίας και του συντονισμού στα πλαίσια της Πολιτικής Προστασίας.