Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

”ΓΕΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ” ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

Η οδυνηρή δοκιμασία που περνά η χώρα μας και κατά συνέπεια ο τόπος μας, δε θεραπεύεται μόνο με θεωρητικούς προβληματισμούς αλλά και με έμπρακτη προσφορά σε αυτούς που έχουν ανάγκη. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει το ηθικό και κοινωνικό καθήκον να λειτουργήσει ως ανάχωμα στην οικονομική εξαθλίωση. Οι δήμοι, όντας οι πιο κοντινές στον πολίτη δομές, οφείλουν να αναλάβουν πρωτοβουλίες και να υλοποιήσουν  προγράμματα και δράσεις που θα συντηρούν και θα δυναμώνουν την κοινωνική συνοχή.

Ο  Δήμος Καρπενησίου σε συνεργασία με άλλους φορείς πρόνοιας  στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του ξεκινά άμεσα τη λειτουργία γευμάτων αγάπης, προκειμένου να ανακουφίσει ευπαθείς ομάδες που χρήζουν βοηθείας και στήριξης.
Τα δημοτικά ”γεύματα αγάπης”  θα παρέχονται δωρεάν σε συγκεκριμένο χώρο, καθημερινά, σε συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη.
Παρακαλείσθε όσοι ενδιαφέρεσθε για τη δράση αυτή να έρθετε σε επικοινωνία με την Κοινωνική Πρόνοια του Δήμου Καρπενησίου (τηλ. 22370 – 80239).  Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και προσβλέπουμε σε άμεση ανταπόκριση.