Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Τι θα γίνει εάν δεν ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο;


Ο εκβιασμός του σοσιαλιστικού συστήματος δεν έχει τέλος. Είτε ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο είτε όχι, δεν πρόκειται να γίνει κάτι... όσο και εάν εκβιάζουν τους Έλληνες βουλευτές, που υποτίθεται ψηφίζουν κατά συνείδηση, όπως λέει και το γράμμα του Συντάγματος.
Αφού θα πάρουμε τη δόση, γιατί τρομοκρατείτε τον κόσμο και τους βουλευτές;
Ο κ. Παπανδρέου, βλέποντας ότι δεν τραβάει το Μεσοπρόθεσμο, προσπαθεί να το επιβάλλει με οποιονδήποτε τρόπο... Εκβιάζοντας ή παρακαλώντας.

Όλοι οι οικονομικοί αναλυτές λένε ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει φως στο τούνελ με την επιβαλλόμενη πολιτική της «πολιτισμένης» Ευρώπης.

Είναι δυνατόν έπειτα από τόσες προσπάθειες, με τόσα βαριά και «επαχθή» μέτρα στη μικρή και μεσαία τάξη, στους έντιμους φορολογούμενους που πλήρωναν πάντα, να πληρώσουν και τώρα;

Γεγονός είναι ότι αυτό που περνάμε δεν είναι «στενωπός» αλλά το μαρτύριο της σταγόνας, εφόσον βλέπουμε ότι ο λογαριασμός του μνημονίου δεν βγαίνει πουθενά..

Δεν μπορεί να είναι αποδεκτό από την ελληνική κοινωνία ένα σχέδιο που δεν υπάρχει. Κανείς δεν μας λέει τι γίνεται από εδώ και πέρα.

Ό,τι κι εάν έχει ειπωθεί δεν έχει βγει. Το δυστύχημα είναι ότι τελικά οι άνθρωποι της τρόικας λένε αλήθεια!!

Ο Τόμσεν της τρόικας το έχει πει ξεκάθαρα πολλές φορές. «Όχι άλλους φόρους», αλλά το κομματικό κράτος του ΠΑΣΟΚ δεν θέλει να βάλει νερό στο κρασί του.

Τόσα χρόνια πολιτικής θαλπωρής στους κομματικούς δημόσιους υπάλληλους είναι δύσκολο να κοπεί ο ομφάλιος λώρος μέσα σε ένα χρόνο.

Γιατί μας κοροϊδεύουν ότι τάχα δεν υπάρχει διαπραγμάτευση; Τι θέλουν να παραστήσουν; Ότι ο τρόπος τους είναι ο ενδεδειγμένος για να σωθεί το κράτος;

Η ανηφόρα δεν έχει τέλος, και όσο και εάν μας πιέσουν, όσο κι αν μας στύψουν (εμάς τους φορολογούμενους, που δεν έχουμε τη δυνατότητα να αποκρύψουμε εισόδημα), δεν μπορούν να μας κάνουν να δώσουμε κι άλλα.

Όσο για την ξεφτίλα του νέου υπουργού, δεν υπάρχει σχόλιο... Είναι δυνατόν από την προσωπική του ιστοσελίδα να υποστηρίζει ότι τα μέτρα είναι επαχθή, είναι βάρβαρα, αλλά δεν μπορεί να γίνει αλλιώς;

Να τα λέμε εμείς οι πολίτες, πάει στο διάολο.. Να τα λέει και ο καθ’ ύλην «υπεύθυνος» υπουργός; E, αυτό πάει πολύ!
Γιάννης Ξυνόπουλος