Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΡΜΗΝΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΟΖΙΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΣΤΗ ΣΙΒΙΣΤΑ

Πιστοί στο ετήσιο ραντεβού τους με την  ελληνορθόδοξη παράδοση, οι Σιβιστιανοί, θα συναντηθούν και φέτος στο μεγάλο πανηγύρι του χωριού τους, στην γιορτή της Αγίας Μαρίνας στις 17 Ιουλίου. Το μεγάλο αυτό γιορτάσι θα είναι διήμερο - Σάββατο 16 και Κυριακή 17 Ιουλίου 2011- και θα λάβει χώρα στον αύλιο χώρο του πανηγυρίζοντα Ναού της Αγίας Μαρίνας, που με κόπο και μεράκι θα ετοιμάσουν τα μέλη του Συλλόγου του χωριού που είναι και ο διοργανωτής του πανηγυριού.
Τους παρευρισκόμενους στο παραδοσιακό αυτό πανηγύρι, θα διασκεδάσει ο μεγάλος ερμηνευτής του δημοτικού μας τραγουδιού ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΟΖΙΟΣ σε ένα γνήσιο δημοτικό ξεφάντωμα. Τραγουδάει μαζί του η ΡΙΤΣΑ ΠΟΖΙΟΥ, ενώ στο κλαρίνο θα είναι ο ευρυτάνας μαέστρος ΤΑΚΗΣ ΦΟΥΡΛΙΓΚΑΣ  και το συγκρότημα του.

Την μουσική παρέα θα πλαισιώσει και ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΤΣΟΘΑΝΑΣΗΣ με ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με λαϊκοδημοτικά τραγούδια και όχι μόνο.
Ο ακούραστος και δημιουργικός πρόεδρος αλλά και όλα τα μέλη του Δ.Σ. υπόσχονται σε όλους μια άψογη διοργάνωση και ένα πανηγύρι του παλιού καλού καιρού που προσφέρετε για διασκέδαση αλλά και για την ενίσχυση των δεσμών, τόσο των κατοίκων της περιοχής όσο και όλων των προσκυνητών στην Αγία Μαρίνα αυτό το εορταστικό διήμερο.

Διοργάνωση:
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ
 ΣΙΒΙΣΤΙΑΝΩΝ  ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
 “ Η ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ”
ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ 26 - ΑΘΗΝΑ.
Πληροφορίες: 6936562660