Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Λαμπρή γιορτή επί τη λήξη του δικαστικού έτους με άψογη διοργάνωση από τον Δικηγορικό Σύλλογο Ευρυτανίας

Με επιτυχία και την συμμετοχή πάνω από 100 στελεχών του χώρου της δικαιοσύνης πραγματοποιήθηκε για δωδέκατη συνεχή χρονιά η υπαίθρια ετήσια συνάντηση – συνεστίαση που διοργανώνει ο Δικηγορικός Σύλλογος Ευρυτανίας στη λήξη κάθε δικαστικού έτους.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία των δικαστικοί λειτουργοί που υπηρέτησαν κατά το παρελθόν στα Δικαστήρια της Ευρυτανίας, μετά των οικογενειών – συνοδών των.
Ειδικότερα παρευρέθησαν:
Ο Αντιπρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου: Ευστάθιος Ροντογιάντης, με τον Αντιεπίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου Κων/νο Τόλη, από το Μοναστηράκι Αγράφων.

Οι Πρόεδροι Εφετών: Ευρυδίκη Μανωλοπούλου, Ελένη Διονυσοπούλου και Αικατερίνη Πάνταινα.
Οι Εφέτες: Γεώργιος Αποστολάκης, Θωμαϊτσα Πατρώνα, Χαράλαμπος Παπακώστας, Χάϊδω Μπάρτζια, Γεώργιος Μαντζαβίνος, Ιωάννα Δούκα, Γεώργιος Καλαθάς και η Μαρία Μαυρομάτη.
Οι Αντιεισαγγελείς Εφετών: Παντελής Στραγγάλης και Βασίλειος Χανής.
Ο Πρόεδρος Πρωτοδικών Ευρυτανίας: Γεώργιος Αλμπούρας και η σύζυγος του Πρωτοδίκης Διοικητικών Δικαστηρίων κα Φακίτσα
Οι Εισαγγελείς Πρωτοδικών: Αμαλία Μπακαλώνη και Χαράλαμπος Λακαφώσης.
Οι Πρωτοδίκες: Βασιλική Καρβέλα, Κων/νος Βαϊτσης και ο Ειρηνοδίκης Ευρυτανίας: Θωμάς Λυπημένος.
Παρέστησαν επίσης ο επί σειρά ετών Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας Κωνσταντίνος Στέφος, ο Γενικός Γραμματέας του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας Αθανάσιος Μακρυγιάννης, καταγόμενος από τη Δομνίστα Ευρυτανίας.
Οι Γραμματείς του Εφετείου και Εισαγγελίας Εφετών Λαμίας με τους Προϊσταμένους των Γραμματειών Μαρία Πολυμέρου και Κων/νο Γάκη καθώς επίσης και ο Προϊστάμενος Γραμματείας του Πρωτοδικείου Άμφισσας. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δικαστικών Γραμματέων Ευρυτανίας Κωνσταντίνος Κουτρούμπας με Γραμματείς των Δικαστηρίων, οι δύο Δικαστικοί Επιμελητές και πολλά μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Ευρυτανίας.
Τους καλεσμένους καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ευρυτανίας Βασίλειος Γκαρίλας, ευχόμενος καλό καλοκαίρι και καλή διασκέδαση σε όλους. Το τραπέζι ευλόγησε ο παπαΝίκος Αζακάς.
Τα πλούσια εδέσματα, η άψογη περιποίηση του προσωπικού του Κέντρου «Χελιδώνα», ο καλός καιρός, ο ίσκιος του αιωνόβιου πλατάνου δίπλα στις βρύσες του παλαιού Μικρού Χωριού και η ζωντανή δημοτική μουσική (συγκρότημα Αλέστα - Τριπόδη), δημιούργησαν μια ωραία και διασκεδαστική ατμόσφαιρα, ο δε χορός και το τραγούδι κράτησε μέχρι αργά τις μεγάλες απογευματινές ώρες.