Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Περιοδεία κλιμακίου της Ν. Δ. σε Δομιανούς, Αγία Τριάδα, Φουρνά

Στην Ευρυτανία βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011 ο Γραμματέας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας κ. Μανώλης Αγγελάκας.
Ο κ. Αγγελάκας μαζί με κλιμάκιο της Γραμματείας Οργανωτικού που αποτελούνταν από τους κ. Ινιωτάκη Πολυχρόνη Περιφερειάρχης και ο κ. Καγιάρα Ευθύμιο Τομεάρχη, περιόδευσαν σε χωριά της Ευρυτανίας.
Πρώτη στάση επίσκεψης στο Καρπενήσι του κ. Αγγελάκα ήταν στο Δημαρχείο, όπου συναντήθηκε με το Δήμαρχο Καρπενησίου κ. Κώστα Μπακογιάννη.
Η συνάντηση έγινε σε φιλικό κλίμα και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για το ζήτημα του δρόμου Λαμία – Καρπενήσι – Αγρίνιο (ΛΑΚΑ), για την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, ακόμα και για την αύξηση του ΦΠΑ, όπου σε άλλες ορεινές ή νησιωτικές περιοχές ο ΦΠΑ είναι μειωμένος, ενώ συζήτησαν και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ. Ο κ. Αγγελάκας από την μεριά του δεσμεύτηκε στον κ. Μπακογιάννη ότι δεν βρίσκεται στο πλευρό του για ότι χρειαστεί.
Σε δηλώσεις του κ. Αγγελάκας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μιας πιθανής συνεργασίας της ΝΔ με την ΔΗΣΥ σε περίπτωση που επαληθευθεί το σενάριο των πρόωρων εκλογών.
Την Παρασκευή το απόγευμα, συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ευρυτανίας κ. Δημήτρη Κολοκύθα και από τα μέλη Χρήστο Αρμάγο, Κώστα Λαθύρη, Κώστα Κονογεώργο και Χρήστο Αρβανίτη, επισκέφθηκαν στις 7 τους Δομιανούς, στη συνέχεια βρέθηκαν στην Αγία Τριάδα, ενώ η περιοδεία τους έκλεισε στη Φουρνά στις 9 το βράδυ.
Την επομένη στις 11 το πρωί το κλιμάκιο βρέθηκε στο Μεγάλο Χωριό. Σκοπός των επισκέψεων αυτών του κλιμακίου της Γραμματείας Οργανωτικού είχε ως σκοπό να δουν και να ακούσουν από κοντά τα παράπονα του κόσμου, αλλά και να τους ενημερώσουν για το ποια είναι η θέση της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου της Αντώνη Σαμαρά, ενάντια στο Μνημόνιο και το Μεσοπρόθεσμο που επιδιώκει η Κυβέρνηση να επιβάλει στους Έλληνες.
Στις 12.30 το μεσημέρι του Σαββάτου, στα γραφεία της ΝΟΔΕ συγκλήθηκε Νομαρχιακή Συνέλευση (ΝΟ.Σ) υπό την προεδρεία του Γραμματέα Οργανωτικού και η ομιλία του Γραμματέα στηρίχτηκε τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, όπως αυτές διατυπώθηκαν από τον πρόεδρο κ. Αντώνη Σαμαρά στο Ζάππειο.