Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΣ ΑΙΟΛΟΣ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΧΡΥΣΙΚΟΣ

Ο Α.Σ. «ΑΙΟΛΟΣ» κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου (ΔΣ) της Πέμπτης 2 Ιουνίου 2011, βρισκόμενο σε πλήρη απαρτία, ομόφωνα αποφάσισε.
1. Έκανε δεκτή ομόφωνα την πρόταση παραίτησης του προέδρου του ΔΣ Γιαννιώτη Παναγιώτη λόγω ανειλημμένων του υποχρεώσεων και τη θέση του καταλαμβάνει ο Χρυσικός Ταξιάρχης, ενώ ο ίδιος παραμένει απλά μέλος του ΔΣ.


Έτσι η νέα σύνθεση του ΔΣ διαμορφώνεται ως εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Χρυσικός Ταξιάρχης
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Λερογιάννης Ιωάννης
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Λερογιάννης Σεραφείμ
ΤΑΜΙΑΣ: Κουτρουμάνος Ιωάννης
ΜΕΛΟΣ: Γιαννιώτης Παναγιώτης
2. Αποφάσισε ομόφωνα μετά από συνάντηση και συζήτηση με τον Τριανταφυλλόπουλο Νίκο να είναι και κατά τη νέα περίοδο 2011-2012 προπονητής της ομάδας, αφού το έργο του κατά την περίοδο 2010-2011 κρίθηκε από τη Διοίκηση άκρως θετικό.
Κρίναμε σκόπιμο, επίσης, να ευχαριστήσουμε τόσο τον Τριανταφυλλόπουλο Νίκο, όσο και τον Κώστα Πασά για την ανιδιοτελή προσφορά των στο Σύλλογο τη σεζόν που πέρασε από τη θέση του προπονητή.
3. Μετά από εισήγηση του προπονητή Τριανταφυλλόπουλου Νίκου, αποφασίσθηκε η προετοιμασία της ομάδας να ξεκινήσει στις 17 Αυγούστου του 2011.
4. Ορίσθηκε σαν Επιτροπή μετεγγραφών για την περίοδο 2011-2012 να είναι ο πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της ομάδας, Χρυσικός Ταξιάρχης και Λερογιάννης Ιωάννης, έτσι ώστε μετά τις εισηγήσεις του προπονητή να λειτουργήσει εύρυθμα η ενίσχυση της ομάδας με νέο έμψυχο υλικό.
5. Αποφασίστηκε μέσω των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης να συγχαρούμε α) τον ΑΠΟΚ το «Βελούχι» για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας και την εκπροσώπηση της ΕΠΣ Ευρυτανίας στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα. Β) τον Απεραντιακό τόσο για την πορεία του στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα, όσο και για την πορεία του ως τους 8 του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος. Γ) Τον Αγρότη Λιανοκλαδίου για τη συμμετοχή του στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος ως εκπρόσωπος της Περιφέρειά μας και γιατί τα δύο σωματεία συνδέουν σχέσεις πραγματικής αλληλεγγύης και φιλίας.
6. Αποφάσισε να ευχαριστήσει τα ΜΜΕ για την προβολή που καταβάλουν, όσο αφορά τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και καλεί, όμως, τους δημοσιογράφους να είναι πιο κοντά στους παράγοντες και αθλητές, έτσι ώστε να μην στρεβλώνεται η αλήθεια και να αποδίδονται τα γεγονότα ως έχουν.
Για τον Αίολο στα είκοσι έξι χρόνια λειτουργίας του, προέχει η ανάδειξη του αθλητικού ιδεώδους, πάνω από την κατάκτηση των τίτλων, τους οποίους πάντα με θεμιτά μέσα επιδιώκει.




Για το ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Χρυσικός Ταξιάρχης

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Λερογιάννης Σεραφείμ