Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Ευχαριστώ από το Δήμο Καρπενησίου στο Ίδρυμα Κοινωνικής Πρόνοιας για τα «Γεύματα Αγάπης»

Ο Δήμος Καρπενησίου στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής έχει δρομολογήσει προνοιακές δράσεις στοχεύοντας στην ανακούφιση ευπαθών ομάδων προκειμένου να συντηρηθεί και να ενδυναμωθεί η κοινωνική συνοχή.
Σε πρώτη φάση ξεκινά η λειτουργία «Γευμάτων Αγάπης» για συνανθρώπους μας που έχουν πραγματικά ανάγκη. Στην προσπάθεια αυτή ο Δήμος Καρπενησίου έχει συμπαραστάτες και αρωγούς.
Συγκεκριμένα το Ίδρυμα Κοινωνικής Πρόνοιας Ευρυτανίας, μετά από σχετική εισήγηση αποφάσισε να συνδράμει στη δράση αυτή διαθέτοντας 25 περίπου μερίδες φαγητού για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για τη σίτιση των ωφελουμένων στα «Γεύματα Αγάπης».
Η νέα Δημοτική αρχή νιώθει βαθύτατα την ανάγκη να ευχαριστήσει τον πρόεδρο του Ιδρύματος Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Αθανασιά, καθώς και το Συμβούλιο του Ιδρύματος για την άμεση ανταπόκριση τους στην προσπάθεια του Δήμου Καρπενησίου, καταδεικνύοντας για μια ακόμη φορά την ευαισθησία τους σε θέματα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.   
Ο Δήμαρχος δήλωσε:
Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διέρχεται η χώρα μας, η Κοινωνική προστασία, η Αλληλεγγύη και η Πρόνοια είναι περισσότερο απαραίτητες από ποτέ. Πιστεύω ακράδαντα ότι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Μόνο μέσα από μια πλατιά συνεργασία όλων, θα μπορέσουμε να πρωτοπορήσουμε στο σχεδιασμό κοινωνικής πολιτικής και θα προσεγγίσουμε τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Ευχαριστώ πολύ το Ίδρυμα Κοινωνικής Πρόνοιας και τον πρόεδρό του κύριο Γιώργο Αθανασιά που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα μας και συνδράμοντας καταλυτικά στην εδραίωση των Γευμάτων Αγάπης.