Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Η ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ - Παρελθόν από την Διοίκηση του Νοσοκομείου Καρπενησίου ο Γ. Χαλιάσος. Αμέσως έκανε δεκτή την παραίτησή του ο Ανδρέας Λοβέρδος

Ένα χρόνο και 2 μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ως Διοικητού του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου, ο Παιδίατρος Γιώργος Χαλιάσος υπέβαλε αίτηση παραίτησης από την θέση του, λόγω συνταξιοδότησης, όπως αναφέρεται στο αίτημα, για άλλους όμως λόγους όπως λέει το ρεπορτάζ.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η αίτηση έγινε αμέσως αποδεκτή από τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο και εντός των ημερών θα κοινοποιηθεί και επισήμως η παύση του κ. Χαλιάσου από την θέση του Διοικητή του Νοσοκομείου, ενός Νοσοκομείου με τεράστια προβλήματα.
Πάντα με τις ίδιες αυτές πηγές, νέος Διοικητής δεν θα οριστεί στο Νοσοκομείο καθότι με τον «νέο υγειονομικό χάρτη», τον «Καλλικράτη στην υγεία» και την «αξιολόγηση» των δημόσιων νοσοκομείων και κέντρων υγείας, το Νοσοκομείο Καρπενησίου, θα υπάγεται Διοικητικά στο Νοσοκομείο Λαμίας.
Όσον αφορά για το έργο του κ. Χαλιάσου στο διάστημα που ήταν στο τιμόνι της Διοίκησης του Νοσοκομείου αλλά και του Κέντρου Υγείας Δυτ. Φραγκίστας, τα πεπραγμένα δείχνουν ότι πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε…
Περισσότερο ρεπορτάζ αλλά και πλούσιο παρασκήνιο από το θέμα αυτό στο φύλλο της Τετάρτης 15 Ιουνίου 2011.