Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Γαλάζια σύσκεψη για το Ζάππειο ΙΙ

Διευρυμένη, κοινή συνεδρίαση των ΝΟΔΕ, ΔΗΜ.Τ.Ο. Καρπενησίου και ΔΗΜ.Τ.Ο Αγράφων, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13/05/11 στα Γραφεία της ΝΟΔΕ, στο Καρπενήσι. Το παρόν στη συνάντηση αυτή, έδωσε κλιμάκιο της Γραμματείας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενο από το Γραμματέα Περιφερειακής Οργάνωσης κ. Κώστα Κουτσογιαννακόπουλο, τον Τομεάρχη Ευρυτανίας κ. Ευθύμιο Καγιάρα και το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής κ. Γεώργιο Μπάτσιο.

Θέμα της συνεδρίασης ήταν η ενημέρωση για το οικονομικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας που ανακοίνωσε ο κ. Αντώνης Σαμαράς στο Ζάππειο. Ο κ. Κουτσογιαννακόπουλος ανάπτυξε τις βασικές θέσεις του Ζαππείου ΙΙ, οι οποίες είναι: Συμβόλαιο Αξιοπρέπειας με την Κοινωνία, το Σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για Έξοδο από την κρίση και να γεννηθεί η Νέα Ελπίδα.
Μετά από εποικοδομητικό διάλογο και κατάθεση όλων των απόψεων, άπαντες οι συμμετέχοντες στην σύσκεψη συμφώνησαν ότι η μόνη ελπίδα του Ελληνικού λαού είναι η Νέα Δημοκρατία για να βγάλει την χώρα από το σημερινό αδιέξοδο του ΠΑΣΟΚ και τα εξαπτέρυγά του.
Τέλος, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δημήτρης Κολοκύθας, υπενθύμισε στους παρόντες ότι για τυχόν ζητήματα αποχωρήσεων από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας ισχύει πάντοτε το δελτίο τύπου που δημοσιεύθηκε στην τοπική εφημερίδα ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ στο φύλλο της 11ης Μαΐου 2011 συμπληρώνοντας ότι η Νέα Δημοκρατία είναι μια μεγάλη παράταξη, η οποία στηρίζεται στο λαό της που για πρώτη φορά έχει εκλέξει πρόεδρο από τη βάση της, τον Αντώνη Σαμαρά.